EXTRA nieuwsbrief ivm eerste Superbeetles meeting op 1 maart 2009!

LET OP: Gewijzigde locatie!!

De eerste Superbeetles meeting!

 

In het forum van www.superbeetles.nl wordt al langere tijd gesproken over een Superbeetles meeting. En nu gaat het er echt van komen. Dankzij twee actieve forumleden die toevallig ook actief zijn in het Porsche 924 forum wordt er op zondag 1 maart een gecombineerde 924 / 944 / 1302 / 1303 parkeerplaatsmeeting georganiseerd!

 

De meeting zal in het midden van Nederland gehouden worden op de parkeerplaats van A1 Plaza langs de A1 bij Amersfoort.

   

Waar?

 

De parkeerplaats van A1 Plaza. Deze parkeerplaats is makkelijk te bereiken via de A1 en A28. Het adres is Ruimtevaart 8, 3824 MX Amersfoort.


Via de A1 vanuit Amsterdam/Hilversum en Enschede/Apeldoorn:
Afslag 13, Amersfoort Noord, borden De Hoef en daarna Calveen volgen en voor McDonald's rechtsaf.
 

Via de A28 vanuit Utrecht/Soesterberg en Zwolle/Nijkerk:
Bij knooppunt Hoevelaken richting Amsterdam A1. Daarna op de A1 afslag 13, Amersfoort Noord, borden De Hoef en daarna Calveen volgen en voor Mc Donalds rechtsaf.

 

Klik hier voor een kaartje. Of kijk voor meer informatie op de website van A1 Plaza: http://www.a1-plaza.nl/

   

Wie?

 

De meeting is vooral bedoeld voor eigenaren van Porsche 924 en 944 modellen en Volkswagen 1302 en 1303 modellen. Maar natuurlijk is iedereen 1 maart welkom. Heb je momenteel geen (rijdbare) Superbeetle en wil je met de daily New Beetle langs komen of heb je net een nieuwe Porsche GT3 RS die je wilt showen? Kom ook dan gerust langs! Het leukste is natuurlijk wel als er zo veel mogelijk mensen met een 1302 of 1303 langs komen! Stuur deze e-mail dan ook door naar iedereen die je kent met een Superbeetle!

   

Hoe laat?

 

Op zondag 1 maart zullen vanaf 13:00u de eerste Porsches en Superbeetles op de parkeerplaats verschijnen en de meeting zal duren totdat de laatste auto's weer vertrekken. Wil je er dus zeker van zijn dat niet iedereen al weer vertrokken is, kom dan zo vroeg mogelijk naar Amersfoort toe!

   

Aanmelden?

 

Je hoeft je niet aan te melden voor deze meeting en er zijn geen kosten aan verbonden. Je kan dus op het laatste moment nog beslissen of je wel of niet komt. Weet je echter al (bijna) zeker dat je komt, laat dan een berichtje achter op het forum van superbeetles.nl of stuur mij even een mailtje. Op die manier kunnen we een beetje een inzicht krijgen in de verwachte opkomst.

   

Meer info?

 

Wil je nog meer informatie? Stuur mij dan een mailtje, of laat een berichtje achter in het forum van superbeetles.nl.

   
Groeten, Jeroen van Wijngaarden